Zarządzaj swoim kontem przypomnij hasło » załóż nowe konto »

Imprezy

« lipiec 2017 »
P W Ś C P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Wybierz dzień w kalendarzu, aby wyświetlić informacje o imprezach.






Panel użytkownika

Stara Panderosa

Stara Panderosa

Katowice3 K

O mnie

Restauracja Stara Panderosa to niebanalne miejsce stworzone dla wymagających ludzi, chcących oderwać się od rutyny i miejskiego zgiełku. Doskonała lokalizacja restauracji – w samym Sercu Doliny Trzech Stawów – z nietuzinkowym widokiem na wodę i oddalonym od nas pośpiechu dużego miasta sprawia, że nasi Goście czują się tutaj naprawdę wyjątkowo i mogą odpocząć od codziennego – miejskiego gwaru.
Ekskluzywny wystrój z delikatną nutą włoskiego klimatu, miła obsługa, najlepsza kuchnia w mieście oraz profesjonalny serwis - tworzą wysoki standard lokalu. Pragniemy sprostać Państwa oczekiwaniom, stąd znajdziecie u nas:
- wykwintne i bardzo wyszukane dania autorskiej kompozycji Szefa Kuchni – Przemysława Budzyńskiego – ucznia Wojciecha Modesta Amaro;
- wyśmienicie wyposażony bar – wraz ze specjalnie wyselekcjonowanymi winami z różnych zakątków Świata;
- bezpłatną sieć Wi-Fi oraz wiele innych drobiazgów, które mają sprawić, aby czuli się Państwo u nas szczególnie wyjątkowo.

Dogodne usytuowanie restauracji (niedaleko ścisłego centrum miasta), strzeżony parking, możliwość płatności kartą oraz taksówka na życzenie naszych gości - to kolejne zalety, które charakteryzują Restaurację Stara Panderosa.

Już od samego wejścia zostaniecie Państwo powitani przez obsługę kelnerską. Warto zaznaczyć, że na każdego Gościa czeka smakowity – powitalny poczęstunek – przygotowany specjalnie przez Szefa Kuchni.
Amuse Bouche – bo o tym mowa – to pewnego rodzaju przystawka wielkości jednego, najwyżej dwóch kęsów. Jest to poczęstunek niedostępny na stałe w regularnej karcie menu, dlatego goście nie mogą go sobie sami zamówić. To specjalna niespodzianka od Szefa Kuchni, jednakowa dla wszystkich gości zgromadzonych przy jednym stole.
Amuse bouche z biegiem czasu i popularności stało się obowiązkowym puntem restauracji starającej się o miano najlepszej. Nazwa „Amuse bouche” oznacza z francuskiego: „cieszenie ust”.
Zatem kiedy Państwo wygodnie zasiądą i złożą zamówienie – kelner powita Was w imieniu Szefa Kuchni - wyjątkową i smakowitą przekąską.

hot-o-meter: 60°C

Zaloguj się by oddać głos