Zarządzaj swoim kontem przypomnij hasło » załóż nowe konto »

Imprezy

« kwiecień 2017 »
P W Ś C P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Wybierz dzień w kalendarzu, aby wyświetlić informacje o imprezach.







Panel użytkownika

Stara Panderosa

Stara Panderosa

Katowice3 K

O mnie

Restauracja Stara Panderosa to niebanalne miejsce stworzone dla wymagających ludzi, chcących oderwać się od rutyny i miejskiego zgiełku. Doskonała lokalizacja restauracji – w samym Sercu Doliny Trzech Stawów – z nietuzinkowym widokiem na wodę i oddalonym od nas pośpiechu dużego miasta sprawia, że nasi Goście czują się tutaj naprawdę wyjątkowo i mogą odpocząć od codziennego – miejskiego gwaru.
Ekskluzywny wystrój z delikatną nutą włoskiego klimatu, miła obsługa, najlepsza kuchnia w mieście oraz profesjonalny serwis - tworzą wysoki standard lokalu. Pragniemy sprostać Państwa oczekiwaniom, stąd znajdziecie u nas:
- wykwintne i bardzo wyszukane dania autorskiej kompozycji Szefa Kuchni – Przemysława Budzyńskiego – ucznia Wojciecha Modesta Amaro;
- wyśmienicie wyposażony bar – wraz ze specjalnie wyselekcjonowanymi winami z różnych zakątków Świata;
- bezpłatną sieć Wi-Fi oraz wiele innych drobiazgów, które mają sprawić, aby czuli się Państwo u nas szczególnie wyjątkowo.

Dogodne usytuowanie restauracji (niedaleko ścisłego centrum miasta), strzeżony parking, możliwość płatności kartą oraz taksówka na życzenie naszych gości - to kolejne zalety, które charakteryzują Restaurację Stara Panderosa.

Już od samego wejścia zostaniecie Państwo powitani przez obsługę kelnerską. Warto zaznaczyć, że na każdego Gościa czeka smakowity – powitalny poczęstunek – przygotowany specjalnie przez Szefa Kuchni.
Amuse Bouche – bo o tym mowa – to pewnego rodzaju przystawka wielkości jednego, najwyżej dwóch kęsów. Jest to poczęstunek niedostępny na stałe w regularnej karcie menu, dlatego goście nie mogą go sobie sami zamówić. To specjalna niespodzianka od Szefa Kuchni, jednakowa dla wszystkich gości zgromadzonych przy jednym stole.
Amuse bouche z biegiem czasu i popularności stało się obowiązkowym puntem restauracji starającej się o miano najlepszej. Nazwa „Amuse bouche” oznacza z francuskiego: „cieszenie ust”.
Zatem kiedy Państwo wygodnie zasiądą i złożą zamówienie – kelner powita Was w imieniu Szefa Kuchni - wyjątkową i smakowitą przekąską.

hot-o-meter: 60°C

Zaloguj się by oddać głos

Komentarze

12.01.2017 | 10:29
faith555 faith555
Witaj Drogi,
widziałem swój profil na tym wolnym miejscu i chciał się przywitać, ale didn `t łączyć, więc decydują się na e-maila (faithdavid@barid.com) .I chcą być twoim przyjacielem, jeśli don`t odpowiedź umysłu, więc można wprowadzić siebie
odpowiednio ok? Dzięki!
Ragards.
Hello Dear,
i saw your profile on this free site and wanted to say Hi but it didn`t connect so i decide to email you (faithdavid@barid.com).I want to be your friend if you don`t mind reply so i can introduce myself
properly ok? Thanks!
Ragards.
11.02.2015 | 11:23
kwiatuszek2808 kwiatuszek2808
No super! Oto chodziło:) ... i znów plusik:)
10.02.2015 | 12:08
kwiatuszek2808 kwiatuszek2808
Witam, przydałby się jakiś opis do tego profilu:) +

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.